BU VİCDANSIZLIĞA KORONA NE YAPSIN

BU VİCDANSIZLIĞA KORONA NE YAPSIN

Alınan bilgiye göre, Konacık Gazdere Caddesi’nde F.Ç. , yanında bulunan av tüfeğiyle bir köpeği boynundan vurdu. F.Ç. vurduğu yaralı köpeği kaldırımdan sürükleyerek alarak çöpe attı. Yaşananları gören vatandaşları durumu polise ihbar etti. Olay yerinden otomobille kaçan F.Ç. polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Bodrum ilçesinde çobanlık yaptığını söyleyen F.Ç. köpeği keçilerine saldırdığı iddiasıyla vurduğunu söyledi.
Konuya ilişkin açıklayan Muğla Barosu Hayvan Hakları Komisyon Başkan Yardımcısı Avukat Arzu Ayyıldız ise sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, F.Ç.’den şikayetçi olacaklarını söyledi.
Köpeğin çobanın keçilerine saldırdığı iddiasının asılsız olduğunu ileri süren Ayyıldız, “Köpek, maalesef bu olaydan kısa bir süre sonra, çoban tarafından güpegündüz, insanların olduğu açık alanda çobanın ruhsatlı silahı ile vurularak öldürülmüş, sürüklenerek çöpe atılmıştır. O kurşun sekerek bir çocuğa da gelebilirdi. Olayla ilgili tarafımıza gelen ihbar ile olay yerine gittim ve akabinde de Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayette bulundum. Konunun sonuna kadar takipçisi olacağız” dedi.

...

Diğer Haberler