Kan donduran detaylar

Kan donduran detaylar

Olay, Nazilli ilçesine bağlı Dumlupınar Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde Şengün Apartmanı'nın 5'inci katında 6 Nisan pazartesi günü meydana geldi. Nazilli Post'un haberine göre; Moldovalı travesti Eduard Grosu'nun oturduğu daireden ağır kokular gelmesi üzerine, durumdan şüphelenen komşuları polise ihbarda bulundu. Adrese gelen ekipler kapıyı açan olmayınca çilingir yardımı ile daireye girdi. Ekipler evin banyosunda Eduard Grosu'nun cansız bedeni ile karşılaştı. Kendini asarak intihar eden Moldovalı travestinin 22 Mart 2020 tarihinde öldüğü tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

AYRILIĞI KALDIRAMADI
Soruşturma kapsamında ifadesine başvurulan apartman sakinlerinin,
yaklaşık 2 hafta önce yüksek sesle ağlayarak telefonla konuşan Grosu'dan bir daha haber alamadıklarını söyledikleri öğrenildi. Grosu'nun uzun süredir dost hayatı yaşadığı evli olan Ali O. tarafından terk edildiği öne sürüldü. Olay günü yakın arkadaşını arayan Grosu’nun yine üzgün bir şekilde Ali O’yu unutamadığını ve intihar edeceğini söylediği iddia edildi.

KANLI PAYLAŞIM
Öte yandan Moldovalı travestinin olaydan önce sosyal medya hesabından “Beni Ali O. öldürdü “şeklinde paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Söz konusu paylaşımda özçekim yapan Grosu'nun vücudundaki kan izleri dikkat çekti. Grosu’nun önce jiletle şah damarını kesmeye çalıştığı başaramayınca da kendini astığı tahmin ediliyor. Soruşturma kapsamında ifadesine başvurulan Ali O. ise daha sonra serbest bırakıldı.

...

Diğer Haberler