'Kız kardeşim hamile değildi'

'Kız kardeşim hamile değildi'

Aydın’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Sergül Kaya’nın hamile olduğu öne sürülmüştü. Talihsiz kadının İzmir’de yaşayan ağabeyi İbrahim Kaya, ortaya atılan iddiaları yalanladı.
"HAMİLELİK DURUMU YOK"
Kaza ardından acı haberle yıkıldıklarını belirten Kaya, “Kız kardeşimin hamile olduğu yönündeki haberlerle bir kez daha yıkıldık. Kardeşimin hamilelik durumu yok. Bu durum ayrıca ilk otopsisinde de anlaşılmıştır. Zaten Sergül, 2 yıl önce eşinden boşanmıştı. Ve 10 ve 17 yaşlarında olan çocuklarından bile ayrıydı." dedi.
"ÇOK ÜZGÜNÜZ"
Kız kardeşinin çocuklarına hasret olduğunu belirten Kaya, "İzmir’de özel bir firmada çalışıyordu. Önceki gün beni aradığında çalıştığı bölümün müdürü olacağını belirterek çok sevinçli olduğunu söylemişti. Hafta sonundaki kısıtlamalarda da izin alarak Nazilli-Yazırlı’daki anne-babamızın yanına gideceğini söylemişti. Yaklaşık birkaç ay önce kullandığı arabayı satın almıştık. Onunla yola çıkmıştı. Çok üzgünüz" şeklinde konuştu.
Kaza ardından olay yerine gelen sağlık ekiplerinin Sergül Kaya’nın hamile olduğu yönünde telsizden bilgi paylaştıkları belirlendi. Olay yerindeki basın mensuplarının da bu bilgi ışığında haber geçtikleri öğrenildi.(İHA)

...

Diğer Haberler