Nazilli'de ev alacaklar dikkat!

Nazilli'de ev alacaklar dikkat!

Nazilli’de artan emlak fiyatları nedeniyle alım sıkıntısı yaşayanların imdadına Toplu Konut İdaresi (TOKİ) yetişti. AK Parti Aydın milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu üyesi Bekir Kuvvet Erim’in girişimleri sonucu Aydoğdu Mahallesinde boşaltılan DSİ alanında incelemelerde bulunan TOKİ yetkilileri hazırlıklara başladı. Her iki kurum bürokratları arasında yapılan ikili temaslar sonucunda önemli mesafe alındı.
HEM UCUZ HEM DE KALİTELİ
Dört aydır yürütülen çalışmalarda artık sona gelindiğini, piyasaların normale geçmesiyle birlikte DSİ ile TOKİ arasında yer devir protokolünün yapılacağını söyleyen Bekir Kuvvet Erim, projenin tamamlanmasından sonra Nazilli’de yaşayan vatandaşların bütçelerine uygun koşullarda ev sahibi olabileceğini belirtti.
150 DİARE YAPILACAK
Konum itibariyle sessiz ve sakin bir noktada bulunan DSİ alanına 150 daire yapılması planlanıyor. 2+1 ve 3+1 şeklinde inşa edilecek dairelerin alınacak talep sonrasında çekilecek kurayla sahiplerine teslim edileceği belirtiliyor. TOKİ’den alınan bilgilere göre 2+1 konutlar 894 lira, 3+1'ler ise 1.022 liradan başlayan taksitlerle satılacak. 2+1'ler için 500 lira, 3+1'ler için ise 1.000 lira başvuru bedeli alınacak. 2+1 konutların fiyatları 140 bin ilâ 180 bin lira arasında, 3+1 konutların fiyatları ise 160 bin ilâ 210 bin lira arasında olacak.

...

Diğer Haberler