Nazilli'de ‘nefes’ toplantısı

Nazilli'de ‘nefes’ toplantısı

Nazilli Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, özel bir bankanın Bozdoğan, Kuyucak, Yenipazar ve Nazilli’deki şube müdürleriyle bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda Ekonomik İstikrar Paketi kapsamında, KOBİ’lere düşük faizli kredi sağlamak için TOBB tarafından hayata geçirilen Nefes Kredisi ele alındı.
DETAYLARI PAYLAŞTI
Kredinin detaylarını paylaşan NTO Başkanı Arslan, "Kredinin faizi yüzde 7,5 olacaktır. Limiti 50 bin ila 100 bin arasında olan kredi için 2020 yılında hiçbir ödeme yapılmaksızın 2021 yılında 12 eşit taksitte ödeme yapılabilecektir. İleri ki zaman diliminde kamu bankaları da kredi taleplerini kabul etmeye başlayacaktır.Üyelerimiz, odamızdan faaliyet belgesi alarak müracaat edebilmektedir." dedi.
ARSLAN'DAN TEŞEKKÜR
Üyelerinin kredi imkanında rahatça faydalanabilmesi için sorumluluk sahasındaki bankaların müdürleri ile bir araya geldiklerini ekleyen Arslan,
Yapılan görüşmede müdürlerimiz, Nazilli Ticaret Odası üyelerinin kredi imkanlarından yararlanabilmesi için gereken kolaylığı ellerinden geldiğince sağlamaya çalışacaklarını ifade etti." dedi. Arslan, emeği geçenlere teşekkür etti. (İHA)

...

Diğer Haberler