Söke'nin beklediği proje

Söke'nin beklediği proje

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, beraberindeki başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve belediye teknik ekibinden oluşan kurmayları ile birlikte
ilçenin Yenikent Mahallesi’nde belediyeye ait yaklaşık 10 dönümlük araziye inşa edilecek olan Gençlik Merkezi Projesi alanında incelemelerde bulundu.
Proje alanında yer alacak spor, ticari ve etkinlik alanlarının planlaması üzerine fikir alışverişi yapıldı. Ön hazırlık sürecinin devam ettiği proje için koronavirüs salgını sonrası ihale aşamasına geçileceği öğrenildi.
"BOŞA ZAMAN GEÇİRMİYORUZ"
Proje hakkında değerlendirmelerde bulunan Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, “İçinde bulunduğumuz koronavirüs salgın süreci bittiği zaman ilk yapacak olduğumuz projelerden birisi. Zemini ve alanı yerinde inceledik, teknik ekibimizden bilgi aldık. Geniş kapsamlı olarak tekrar değerlendireceğiz. Türkiye’de hayat durmuş durumda. Fakat böyle de kalmayacak. Onun için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Hayat normale döndüğü anda ihalelerimizi yapıp, Sökemizin arzu ettiği gençlik merkezini Sökelilerle kavuşturacağız. Zamanı iyi değerlendirmek, boşa geçirmemek istiyoruz. Bu anlamda projenin altyapı çalışmalarını yapıyoruz” dedi.
"ENGELLERİ AŞACAĞIZ"
Merkezin ilçede bulunan gençlerin tüm ihtiyacını karşılayacağını ifade eden Tuncel, projede spor salonu, güzellik merkezi, kafeterya, basketbol sahaları ve tenis kortlarının yer alacağını söyledi. Olimpik standartlarda yüzme havuzu yapacaklarını da kaydeden Tuncel, tesisin açılışını yüzme şampiyonası ile yapmak istediğini dile getirdi. Bilgisayar, toplantı ve oyun odalarının da olacağı merkez için teknik ekibin çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Tuncel, "Ancak elimizde olmayan nedenlerle engeller çıkabiliyor. Ama bunları hep birlikte aşacağız” diye konuştu. (İHA)

...

Diğer Haberler