2022 YILI UMUT OLSUN

2022 YILI UMUT OLSUN

2021 yılında Nazilli’de en önemli olaylardan biri Sanayi Sitesi’nin Genel Kurulu oldu.

Yaklaşık 10 yıldır Sanayi Sitesi ve Ticaret Odası’nın Yönetim Kurulu Başkanlığını başarı ile yürüten sanayici ve iş adamı Nuri Arslan’a karşı bazı çevreler tarafından “devirme operasyonu” başlatıldı.

2021 Temmuz ayında yapılan Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin Genel Kurulu öncesinde bazı çevreler Nuri Arslan’ı seçimi kaybetmesi için asılsız karalama kampanyası başlattılar, ne var ki sanayi sitesinin sağ duyulu ortakları bu karalama kampanyalarına prim vermedi. Nuri Arslan’a güven ve desteklerini sürdürerek Arslan’ı, tekrar Yönetim Kurulu Başkan’ı seçti.

2021 yılında Nazilli’de yapılan diğer bir önemli Genel Kurul Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifinin Genel Kurulu oldu.

Üç dönemdir kooperatif başkanlığını yürüten Dursun Öztunç’a karşı aynı Nuri Arslan’a olduğu gibi bazı çevreler tarafından çıkarılan karalama kampanyalarını öneme almayan ortaklar Dursun Öztunç’u ezici bir oy farkıyla Yönetim Kurulu Başkanı seçtiler.

2021’in diğer bir önemli olayı bir dünya markası olan Nazilli gururu Uğur Soğutma A.Ş.’nin Nazilli Devlet Hastanesi’ne anjiyo merkezi kazandırması oldu.

Uğur Soğutma A.Ş. Direktörü Erdoğan Ulaş geçtiğimiz ay bu hayırlı haberin müjdesini verdi.

Tüm dünyada ülkemizde olduğu gibi Nazilli’de de 2021 yılını üzüntüleri ve sevinçleriyle geride bırakıyoruz. Tüm dünya insanları olduğu gibi Nazilli halkıda 2022 yılına umutla bakıyor.

2022 yılının Nazilli’mize, ülkemize ve tüm dünyaya barış, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyoruz.

...

Diğer Haberler