Başkan Çetinkaya “Genç, dinamik, çalışkan bir ekibiz”

Başkan Çetinkaya “Genç, dinamik, çalışkan bir ekibiz”

Memleket Partisi Nazilli İlçe Başkanı Ali Çetinkaya, Aydın il yönetim kurulu üyesi Zerrin Acar ve Nazilli ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret ettiler.

Başkan Çetinkaya “Genç, dinamik, çalışkan bir ekibiz”

Başkan Çetinkaya yeni bir parti olmalarına rağmen genel Başkan Muharrem İnce’nin önderliğinde kısa zamanda Nazilli’de ve Türkiye genelinde vatandaşlardan sıcak samimi ve içten ilgi gördüklerini belirtti.

2018 yılında ülkemizde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ın rakibi olan Muharrem İnce ilerleyen zaman içinde partisiyle fikir ayrılığına düşerek CHP’den istifa edip Memleket Parti’sini kurdu.

Muharrem İnce’nin genel başkanlığını yaptığı Memleket Partisi’nde Nazilli ilçe yönetim kurulu başkanı olarak görev alan genç, dinamik, başarılı siyasetçi Ali Çetinkaya kısa zamanda yönetim kurulu üyelerini oluşturup hızlı bir çalışma temposunun startını verdi.

Genç olmasına rağmen siyasette kısa zamanda önemli tecrübeler kazanan Memleket Partisi Nazilli İlçe Başkanı Ali Çetinkaya, Aydın İl Yönetim Kurulu Üyesi Zerrin Acar ve Nazilli ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemizin imtiyaz sahibi Birol Ertemöz’e ve Dolunay Gazetesi çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan başkan Çetinkaya “ Türkiye Cumhuriyetin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Basın milletin müşterek sesidir” dediği gibi basın ülkemizde kuvvetler ayrılığı olgusunda yasama, yürütme ve yargıdan sonra 4.güçtür. Basın yayın organları, basın emekçilerinin cansiperane, tarafsız, objektif çalışmaları ile güç bulmaktadırlar. Tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü yürekten kutluyoruz” dedi.

Başkan Çetinkaya Memleket Partisi olarak Nazilli’de genç, dinamik ve çalışkan bir ekip oluşturduklarını belirterek “Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’nin önderliğinde Memleket Partisi Nazilli İlçe Örgütü olarak çalışmalarımızı planlı programlı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Nazilli’deki merkez ve kırsal mahalleleri planlı bir şekilde ziyaretlerimize devam ediyoruz. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızdan sıcak ve samimi bir ilgi görmek bize güç veriyor, çalışma azmi veriyor.Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’nin önderliğinde partimizde üstlendiğimiz sorumluluk bizim için bir onurdur. Bu onura layık olmak için ilçe başkanı olarak ben ve tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımızdan aldığımız mesajlar güzel mesajlar. Bu mesajlarla güç dopingi yapıyoruz.” dedi.

Memleket Partisi Nazilli İlçe Başkanı Ali Çetinkaya yerel basının Türk demokrasisinde önemli bir yeri olduğunu vurgulayarak “Dolunay gazetesi İmtiyaz Sahibi Birol Ertemöz gazetecilik mesleğinde uzun yıllarını geride bırakmış, deneyimli, tecrübeli duayen bir gazetecidir. Birol Ertemöz’ün köşe yazılarından ve yazdığı diğer yazılardan biz genç siyasetçiler, çok güzel şeyler öğreniyoruz.”Şeklinde konuştu.

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Birol Ertemöz Memleket Partisi Nazilli İlçe Başkanı Ali Çetinkaya ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden son derecede memnuniyet duyduklarını belirterek “Siyasi partilerimiz demokrasinin ana temel taşlarıdır. Ülkemizde siyasi partiler ne kadar oturmuş düzenli planlı ve programlı olursa o ölçüde demokrasi ve özgürlükler olur. Ülkemizin ekonomik çıtası yüksek olur.Muharrem İnce önderliğindeki Memleket Partisi’nin Nazilli İlçe Başkanı Ali Çetinkaya ve yönetim kurulu üyeleri genç, dinamik, idealist, çalışkan ve başarılı arkadaşlardan oluşmaktadır. Genç olmalarına rağmen önemli derecede siyasi donanımları vardır. Memleket Partisi Nazilli İlçe Başkanı Ali Çetinkaya ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarının şehrimize önemli hizmetler vereceğine yürekten inanıyorum ve kendilerine başarılar diliyorum. Gazetemize yaptıkları ziyaret için teşekkür ediyorum.” dedi.

...

Diğer Haberler