BAŞKAN ÖZCAN’IN NAZİLLİ HALKINA YENİ YIL HEDİYESİ

BAŞKAN ÖZCAN’IN NAZİLLİ HALKINA YENİ YIL HEDİYESİ

0 YATIRIM HİZMETİ, 250 MİLYON TL BORÇ

Türkiye dahil olmak üzere tüm dünya ülkeleri 2021 yılını pandemi ve ekonomik kriz ile savaşmakla geçirdi

Nazilli 2021’i de kayıplarla geçirdi, umudumuz 2022’de

Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan 2021 yılını leylek örneği “lak lak” ile geçirdi

Başkan Özcan 2021 yılında Nazilli’de tek bir yatırım hizmeti gerçekleştiremedi. Başkan Özcan bir yıl daha Nazilli semalarında içi boş balonlar uçurdu

2019 yılında belediye başkanı seçilen Kürşat Engin Özcan’ın devraldığı 101 Milyon tl borcu 2021 yılında 250 Milyon tl’ye çıkardığı iddia ediliyor

2020 Mart ayında ülkemiz dahil olmak üzere tüm dünya ülkelerini saran pandemi belası 2021 yılında da hız kesmeden devam etti.

Tüm dünyada pandemi nedeniyle milyonlarca insan korona’ya yakalandı. Milyonlarca insan da hayatını kaybetti.

2021 yılında tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de bir tarafta pandemi savaşı sürerken, bir tarafta da ekonomik kriz ile mücadele edildi.

Bil hassa son aylarda ülkemizdeki Dolar ve Euro iniş çıkışları Türkiye insanlarını epeyce hırpaladı.

Ülkemizde ve dünya ülkelerinde zor bir yıl geçiren insanlar tüm umutlarını 2022’ye bağladılar, bil hassa ülkemiz insanları asgari ücretin 4.250 tl’ye çıkarılmasından sonra 2022’de gerçekleşecek ekonomik rahatlığı sabırsızlıkla bekliyor.

Nazilli küresel sorunların yanı sıra 2021’i önemli sorunlarla geçirdi.

2019 yılında Nazilli Belediye Başkanı seçilen Millet İttifakı’nın İYİ Partili adayı Kürşat Engin Özcan Belediye Başkanı görevini devraldıktan sonra yaptığı ilk basın toplantısında önceki dönemin kendilerine 101 Milyon tl borç bıraktığını önceki dönemin belediyeyi iyi yönetemediğini iddia etti.

Başkan Özcan aradan geçen yaklaşık 33 aylık belediye başkanlığı görevinde seçim öncesi Nazilli halkına söz verdiği yatırım hizmetlerinin bir tanesini dahi gerçekleştiremedi.

Yaklaşık 33 ayda tek bir yatırım hizmeti gerçekleştiremeyen belediye başkanı Özcan bil hassa 2021 yılını Nazilli’nin kırsal mahallelerinin bazılarına tuvalet inşa etmek, yollara parke taşı döşemek, mezarlıklara istinat duvarı örmekle geçirdi.

Kırsal mahallelerde ufak tefek tamir, tamirat işleri gerçekleştiren Başkan Özcan Nazilli merkez mahallerini hizmetten yoksun bıraktı.

Başkan Özcan’ın 2019 yılında belediye yönetimine geldiğinde devraldığı 101 Milyon tl borcun 2021 yılında 250 Milyon tl’ye çıktığı iddia ediliyor.

...

Diğer Haberler