Kürşat Bey, Dolunay’ı değil Nazilli halkını cezalandırıyorsunuz

Kürşat Bey, Dolunay’ı değil Nazilli halkını cezalandırıyorsunuz

Nazilli’yi sevmek, Nazilli’ye hizmet vermekle olur. Bugün hizmet vermeyenleri yarın halk sandıkta gereken cezayı verir

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Basın milletin müşterek sesidir” dediği gibi gazeteciler ve basın kuruluşları milletin gözü, kulağı ve sesidir

Gazeteciler görev yaptıkları yerlerde köy, kasaba, şehir ne olursa olsun gördükleri olumsuzlukları o yerlerde siyasi ve bürokrat yöneticiler tarafından yaratılan olumsuz tabloları güzelliğe çevrilmesi için yayın organlarında uyarılar ve eleştiriler yaparlar.

Gazeteciler her meslekte olduğu gibi kendi işlerini ve görevlerini yaparlar. Zaman zaman uyarı ve eleştiriler ağır bir şekilde olsa dahi siyasi ve bürokrat yöneticilerin bu eleştirilerden kendilerine, ders çıkarmalıdırlar.

Bilhassa siyasi yöneticiler başta belediye başkanları olmak üzere görev yaptıkları şehri tertemiz, pırıl pırıl yapmalıdırlar, bunların yanı sıra hemşehrilerine faydalı olacak, şehrin çehresini değiştirecek pek çok dalda yatırım hizmetleri gerçekleştirmelidirler.

Dolunay gazetesi ve Dolunaygazete.com ailesi olarak bizler görev yaptığımız güzel insanların yaşadığı Nazilli’mizde Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın yapamadıklarını, söz veripte gerçekleştiremediği hizmetlerin yanı sıra şehri çirkinleştiren aşağıda haber küpürlerini yayınladığımız tabloları zaman zaman yayınlıyoruz.

Ne var ki Belediye Başkanı Özcan, bizim yayınladığımız olumsuz tablolar karşısında duyarsız kalmakta, haberlerini ve fotoğraflarını yayınladığımız bu çirkin tabloları iyileştirmek için hiçbir çaba göstermediği gibi, iddialara göre Başkan Özcan, bu çirkinlikleri dolunay gazetesi yazdığı için gerekli düzenlemeleri yapmayarak Dolunay’ı cezalandırıyormuş.

Bakınız Başkan Özcan Bey, siz Dolunay’ı cezalandırmıyorsunuz, siz Nazilli halkını cezalandırıyorsunuz.

“Gelecekte bir gün gelecek” bir gün o sandık halkın önüne gelecek, cezalandırdığınız halk sizi o sandıktan ikinci kez başkan olarak çıkarmayarak cezalandıracaktır.

Zat-ı aliniz üçüncü, dördüncü kez Nazilli başkanlığı hesaplarını yapadursun…

Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az!

...

Diğer Haberler