Nazilli'de araçlara dezenfekte istasyonu kuruldu

Nazilli'de araçlara dezenfekte istasyonu kuruldu

HABER MERKEZİ- Aydın Büyükşehir Belediyesi, yeni tip Koronavirüs (COVİD-19) salgınına karşı araçları temizlemek için dezenfeksiyon istasyonu kurdu. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Çevre Koruma ve Kontrol Başkanlığı ekipleri tarafından Nazilli Otobüs Terminali'ne kurulan istasyonda kamu araçları, toplu taşıma araçları ve vatandaşların araçlarını ücretsiz olarak dezenfekte edebileceği öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan " Özlem Çerçioğlu'na çok teşekkür ediyoruz. Bu süreçte çok hassas davrandı. Nazilli'deki ilk ilaçlama çalışmaları Şubat ayında başladı. Stadyumun oradan, otogarın oradan başladık. Nazilli Belediyesi ekipleri ve büyükşehir belediye ekipleri beraber çalışmışlardı. Şubat ayında başlayan dezenfekte işlemleri halen devam ediyor. Bugün de büyükşehir belediyesinin çok güzel bir uygulamasını başlatmış bulunuyoruz Nazilli'de...  Tüm araçları ücretsiz dezenfekte edeceğiz. Vatandaşlarımızın bu hizmetten yararlanmalarını istiyorum. Sağlık her şeydir özellikle bu virüsle mücadele döneminde hijyen çok önemli, sıklıkla kullandığımız araçlarda temas halinde bulunduğumuz için hastalık doğrudan bulaşıyor. Bu nedenle vatandaşlarımızın dikkatli olmasını ve bu ücretsiz dezenfektasyon hizmetinden yararlanmalarını istiyoruz." dedi. 

Dezenfeksiyon istasyonunun 08.30 ila 17.30 saatleri arasında hizmet vereceği bilgisine ulaşıldı. Uygulamadan memnun kalan vatandaşlar ve şoförler Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

...

Diğer Haberler