NAZİLLİ GAZETECİLER CEMİYETİ YUVASINA KAVUŞTU

NAZİLLİ GAZETECİLER CEMİYETİ YUVASINA KAVUŞTU

Geçtiğimiz cuma günü Na­zil­li Be­le­di­ye­si Ti­yat­ro Sa­lo­nu’nda ya­pı­lan ola­ğan genel ku­ru­lun ar­dın­dan saat 14.30’da NGC hiz­met bi­na­sı­ açıldı. Din görevlisi Bilal Ekin­ci’nin du­ası­nın ar­dın­dan pro­to­kol ve diğer davetlilerin ka­tı­lı­mıy­la ya­pı­lan açı­lış tö­re­nin­de kur­de­la ke­si­mi­nden sonra NGC hiz­met bi­na­sı hizmete girdi. Pro­to­kol üye­le­ri daha sonra hiz­met bi­na­sı­nı ge­ze­rek NGC Baş­ka­nı Ümit Özmen’den bilgi aldı.

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Baş­kan Ümit Özmen açı­lış­ta yap­tı­ğı ko­nuş­ma­da ku­rul­du­ğu 1993 yı­lın­dan bu yana Na­zil­li’de hiz­met eden ga­ze­te­ci­le­ri bir çatı al­tın­da top­la­yan ve 28 yıl­dır fa­ali­yet­le­ri­ni sür­dü­ren Na­zil­li Ga­ze­te­ci­ler Ce­mi­ye­ti­mi­zin hiz­met bi­na­sı açı­lı­şı için bugün bu­ra­da bir araya gel­miş bu­lun­mak­ta­yız. Na­zil­li Ga­ze­te­ci­ler Ce­mi­ye­ti ola­rak bugün yap­tı­ğı­mız Genel Kurul ile ye­ni­den 3 yıl­lı­ğı­na bu gö­re­ve se­çil­miş bu­lun­mak­ta­yım. Bu­gü­ne kadar ol­du­ğu gibi, bun­dan sonra da Na­zil­li ve so­rum­lu­luk ala­nın­da bu­lu­nan Ku­yu­cak, Bu­har­kent, Ka­ra­ca­su, Boz­do­ğan, Ye­ni­pa­zar ve Sul­tan­hi­sar il­çe­le­rin­de bu mes­le­ği hakkı ile icra eden tüm basın ça­lı­şan­la­rı­nın hak­la­rı­nı ve men­fa­at­le­ri­ni ko­ru­yup gö­zet­mek için var gü­cü­müz­le ça­lış­ma­ya devam ede­ce­ğiz” dedi.

GÜZEL BİR ÇALIŞMAYA İMZA ATTIK

Baş­kan Özmen ko­nuş­ma­sı­nın de­va­mın­da, “İle­ti­şim ça­ğı­nın ha­ya­tı­mı­zın her nok­ta­sı­na si­ra­yet et­ti­ği bir dö­nem­de ile­ti­şim ağ­la­rı­nı iyi kul­la­na­rak doğru ha­be­ri verme, ta­raf­sız­lık, özel ha­ya­ta saygı ve hu­ku­kun ev­ren­sel­li­ği il­ke­le­rin­den ödün ver­me­yen za­ma­na karşı st­res­li or­tam­lar­da ha­be­ri­ni halka ulaş­tır­mak için gay­ret içe­ri­sin­de olan mes­lek­taş­la­rı­mı siz­le­rin önün­de tek­rar yü­rek­ten kut­lu­yo­rum. Basın men­sup­la­rı­nın, bugün için­de bu­lun­du­ğu zor ko­şul­la­rı he­pi­miz bi­li­yor, biz­zat ya­şı­yo­ruz. Zor ça­lış­ma ko­şul­la­rın­dan eko­no­mik sı­kın­tı­lar­dan öz­gür­lük­le­re kadar geniş bir yel­pa­ze­de yer alan bu so­run­la­rı, da­ya­nış­ma için­de çözme ka­rar­lı­lı­ğın­da­yız. Bugün siz­le­re bu so­run­lar­dan bah­set­mek de is­te­mi­yo­rum, çünkü bun­la­rı on­lar­ca kez an­lat­tık, mü­ca­de­le­si­ni de sür­dü­rü­yo­ruz. Bugün na­sip­se güzel bir ça­lış­ma­ya imza attık”

Açı­lış si­ya­set, spor ve iş dün­ya­sı­nı bir araya ge­tir­di.
Na­zil­li’de 1993 yı­lın­da ku­rul­du­ğu gün­den bu yana 28 yıl­dır ara­lık­sız hiz­met veren Na­zil­li Ga­ze­te­ci­ler Ce­mi­ye­ti hiz­met bi­na­sı­na ka­vuş­tu. Nazilli’de dü­zen­le­nen açı­lı­şa Na­zil­li Kay­ma­ka­mı Sedat Sırrı Arı­soy, AK Parti Aydın Mil­let­ve­ki­li Bekir Kuv­vet Erim, CHP Aydın Mil­let­ve­ki­li Sü­ley­man Bül­bül, Na­zil­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı Kür­şat Engin Özcan, Aydın Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye­si Baş­kan Ve­ki­li Barış Al­tın­taş, Ye­ni­pa­zar Be­le­di­ye Baş­ka­nı Yüs­ran Erden, AK Parti Aydın İl Baş­ka­nı Ömer Özmen, CHP Aydın İl Baş­ka­nı Ali Çan­kır, AK Parti Na­zil­li İlçe Baş­ka­nı Mus­ta­fa Abak, CHP Na­zil­li İlçe Baş­ka­nı Ser­dar Alp­te­kin, İYİ Parti Na­zil­li İlçe Baş­ka­nı Ali Gök­ba­raz, MHP Na­zil­li İlçe Baş­ka­nı Hasan Eren, De­mok­rat Parti İlçe Baş­ka­nı Mus­ta­fa Uysal, BBP İlçe Baş­ka­nı Bü­lent Eser, DEVA Par­ti­si İlçe Baş­ka­nı Meh­met Yaşar Öz­te­kin, Mem­le­ket Par­ti­si İlçe Baş­ka­nı Ali Çe­tin­ka­ya, NTO Baş­ka­nı Nuri Ars­lan, STK tem­sil­ci­le­ri, iş in­san­la­rı ve ga­ze­te­ci­ler ka­tıl­dı.

...

Diğer Haberler