Nazilli Muhtarlar Derneği, hizmet binasına kavuştu

Nazilli Muhtarlar Derneği, hizmet binasına kavuştu

Önceki dönem Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından bina tahsis edilen Muhtarlar Derneği, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan tarafından binadan çıkarılınca Nazilli Muhtarlar Derneği uzun süre evsiz kaldı. Muhtarlar kendi imkanlarıyla kiraladıkları hizmet binasını, hizmete açtı

Önceki dönem Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın görev yaptığı yıllarda kurulan Nazilli Muhtarlar Derneği dönemin Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın tahsis ettiği binada çalışmalarına başladı.

2019 yerel seçiminde belediye başkanı seçilen Kürşat Engin Özcan, seneti Haluk Alıcık tarafından muhtarlara tahsis edilen bina da muhtarlar derneğinin çıkmasını istedi ve muhtarlar binayı boşalttı

Uzun süre evsiz kalan Nazilli Muhtarlar Derneği kendi imkanlarıyla kiraladıkları bir binayı hizmet binası yaparak törenle açılışını bugün saat 11.00’de gerçekleştirdi.

Açılışa Nazilli kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Ak Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren, CHP İlçe Başkanı Serdar Alptekin, Deva Partisi İlçe Başkanı Mehmet Yaşar Öztekin, Memleket Partisi İlçe Başkanı Ali Çetinkaya, siyasi parti ve STK temsilcileri, muhtarlar ve davetliler katıldı.

Nazilli muhtarlar derneği hizmet binasının açılışında Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy; “Yerel yönetimlerin temel taşı, temel basamağı muhtarlıklardır. Dolayısıyla önemli bir hizmeti yerine getirmekteler. Hizmet yürütme süreçlerinde bir araya gelip istişarede bulunmak ve Nazilli’nin kırsal ihtiyaçlarının karşılanması konusunda güç birliği oluşturmak açısından üstlendiği vazifenin kıymeti yadsınamaz. Dolayısıyla böyle bir hizmet binasında bulunması bir araya gelip istişare yapması açısından fiziki ihtiyaç açısından önemli olacaktır. Bu vesileyle emeği geçen tüm kamu ve kamu kuruluşlarına teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızın yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum hizmet binasının hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” Dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı ve Sevindikli Mahallesi muhtarı Zeki Açık; “Muhtarlar Derneği olarak daha verimli olabilmemiz amacıyla birlikte hareket etmek, birlikte istişare etmek, vatandaşlarımıza ve şehrimize daha faydalı olmak adına arkadaşlarımızla sürekli fikir alışverişi halindeyiz. Muhtarlar Derneği sıradan bir kuruluş değildir. Birliğin beraberliğin adresi olup hizmet etmek faydalı olmak adına görüşmelerimizi samimi bir şekilde paylaştığımız bir yerdir. Eskilerin dediği gibi yalnız taştan duvar olmaz misali, birlikten kuvvet doğar. Tüm arkadaşlarımıza bu güzel hizmet yolunda oldukları için teşekkür ediyor, el ele vererek nice zorluklarımızı aşacağımızı gayet iyi biliyoruz. Yeni hizmet binamızda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra bu güzel birlikteliği daha üst seviyelere taşıyacaktır. Yeni hizmet binasının hayırlı olmasını, muhtar arkadaşlarımızın başarıların daim olmasını dilerim. Bu süreçte yanımızda olup bize destek veren herkese teşekkür eder, saygılarımı sunarım.” dedi.

...

Diğer Haberler