Aydın'da iki ilçeye pazarcı girişi yasak

Aydın'da iki ilçeye pazarcı girişi yasak

HABER MERKEZİ- Acarlar Mahallesi'nde 5 kişinin Kovid-19 testleri pozitif çıkınca bu kişilerle temas halinde bulundukları tespit edilen kişilerin olduğu 22 ev karantinaya alındı. Koronavirüs görülen 5 kişinin temas ettiği 22 ailenin yaşadığı evde karantina uygulaması başlatıldı. Jandarma ve polis ekipleri bölgede sıkı denetime başladı.
Valilik kararıyla başlatılan karantina sürecinde  Söke ve Kuşadası belediye başkanları ilçeye pazarcı girişlerini yasakladı.
SÖKE'DE PAZARCI GİRİŞİ YASAK
Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda " İncirliova'nın Acarlar Mahallesi'nde başlatılan karantina uygulaması sebebiyle, Koronavirüs tedbirleri kapsamında; Söke'de kurulacak olan pazarlara, geçici bir süreyle ilçe dışından pazarcı esnafı alınmayacaktır. Sağlıklı günlerin geleceğine olan inancımızla; tüm pazarcı esnafımıza ve halkımıza önemle duyurulur" dedi.
KUŞADASI'NA PAZARCI GİRİŞİ YASAK
Öte yandan en çok koronavirüs vakası görülen kıyı ilçelerinden olan Kuşadası'nda da pazarcı girişi yasaklandı.  Kuşadası Belediye'de  Başkan Ömer Günel, ilçeye dışarıdan esnaf alınmayacağını bildirdi.

...

Diğer Haberler