Aydın'dan iyi haberler geliyor

Aydın'dan iyi haberler geliyor

HABER MERKEZİ- Türkiye genelinde iyileşen koronavirüs hastalarının haberleri gelmeye devam ediyor.  Bir sevindirici haber de Aydın'dan geldi. Aydın Devlet Hastanesi’nde koronavirüs tedavisi gören hastalar taburcu edildi. 2 kadın hasta, doktor ve hemşirelerin alkışları eşliğinde evlerine uğurlandı. Hastaneden taburcu edilen hastaların 14 gün boyunca evlerinde gözlem altında tutulacakları öğrenildi. Bu mutlu haberin Aydın'a moral olmasını temenni eden İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz, "Dünya genelinde yaşanan sıkıntılı süreci ilimizdeki kamu kurum ve kuruluşlar ile birliktelik içerisinde yönetmeye çalıştığımız bu günlerde, sağlık tesislerimizde tedavi gören hastalarımızdan gelen sevindirici haberler hepimizi mutlu ediyor. Sağlığına kavuşan hastalarımız hem vatandaşlarımız hem de sağlık çalışanları için motivasyon kaynağı olmaktadır.
Bir süredir Aydın Devlet Hastanesinde tedavi edilen ve sağlıklarına kavuşan hastalarımız evlerine sağlık personellerimizin alkışları eşliğinde taburcu edildi. Hastalarımıza 'geçmiş olsun' dileklerimizi iletiyoruz.

İçinde bulunduğumuz bu olağanüstü süreç boyunca tüm doktorlarımız, hemşirelerimiz ve yardımcı personelimiz hep birlikte hastalarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyorlar. Aydın İl Sağlık Müdürlüğü olarak; Sağlık Tesislerimizde görevli bütün personelimize bu süreçte gösterdikleri gayretlerden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyoruz." dedi.

...

Diğer Haberler