Bülbül’den İmamoğlu ve Yavaş’a destek

Bülbül’den İmamoğlu ve Yavaş’a destek

Tüm dünyada ve ülkemizde de devam eden koronavirüs (Covid-19) salgınının devletin tüm birimlerinin birlik ve dayanışma içinde olması gerektiğini, bu süreç de CHP’ye belediyelerin engellemeler ve soruşturmalarla yıldıramayacağını dile getiren CHP Aydın Milletvekili Bülbül, CHP’li belediyelerde uygulanan 3 aşamalı üretim ve vatandaşa destek programıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.
Bülbül, CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a ‘Yalnız Değildir” etiketiyle sosyal medya hesabından destek destek verdi. Destek paylaşımında, “CHP’li Belediyelerin vatandaşa yardım bağış/aşevi hesaplarını bloke ederek, ücretsiz ekmek vermesini yasaklayarak, soruşturmalar açarak yıldıramazsınız” dedi.
“ENGELLEMELERE KARŞIN CHP’Lİ BELEDİYELER VATANDAŞA ULAŞIYOR”'İşte CHP’li belediyelerde uygulanan 3 aşamalı üretim ve vatandaşa destek programı' diyerek açıklamalarına devam ettti. Bülbül, “Çiftçiye yerli tohum, sulama, ilaçlama, gübre, ziraat mühendisi desteği. Üretilen tarım ürünlerine alım garantisi. Alınan tarım ürünlerinin yardıma muhtaç vatandaşlara ücretsiz dağıtımı. AKP iktidarının tüm engellemelerine ve ayrımcılığına karşın CHP’li Belediyeler vatandaşa ulaşıyor” ifadelerini kullandı.

...

Diğer Haberler