Çerçioğlu Sultanhisar esnafını unutmadı

Çerçioğlu Sultanhisar esnafını unutmadı

İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüse karşı aldığı tedbirler kapsamında ülke genelindeki kahveler, berber ve kuaförler geçici olarak faaliyetlerini durdurdu. İşyerlerinin kapalı olması nedeniyle mağdur olan Sultanhisarlı kahveci ve berberlere Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden sosyal destek geldi. Başkan Özlem Çerçioğlu'nun talimatları doğrultusunda hazırlanan gıda kolileri ihtiyaç sahibi esnaflara ve vatandaşlara dağıtıldı. Sultanhisar ve Atçalı esnaf odası başkanları, verdiği sosyal destek nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.
“YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Sultanhisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ile birlikte ilçenin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Öncel, esnaf vatandaşların yanında olan Çerçioğluna teşekkür etti. Öncel, "Dünyayı ve ülkemizi saran Koronavirüs salgını nedeniyle geçirmiş olduğumuz zor günlerde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu esnaf vatandaşlarımızın yanında olduğunu gösterdi. İşyeri kapalı olan berberleri, kahvecileri ve ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmayan Özlem başkanımıza yürekten teşekkür ediyorum" dedi.
“HER ZAMAN YANIMIZDA”
Başkan Özlem Çerçioğlu'nun duyarsız kalmadığını ve esnafa sahip çıktığı belirten Atça Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsa Durak ise yaptığı açıklamada, " Aydın Büyükşehir Belediyesi salgının duyulmaya başlamasıyla birlikte gerekli önlemleri aldı. Aydın'ın tüm ilçelerinde olduğu gibi Sultanhisar ilçemizde de dezenfekte çalışmaları gerçekleştirildi. Bunun yanında mağdur olan esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza destek çıktı. Yardım ve desteklerinden dolayı Özlem Çerçioğlu başkanımıza ve her zaman yanımızda olan Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya'ya teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

...

Diğer Haberler