Çoban Mahmut’un Kekilli hayranlığı

Çoban Mahmut’un Kekilli hayranlığı

Bütün şarkılarını ezbere bildiği Murat Kekilli ile tanışmak için İstanbul’a taşınan ve tanıştıktan sonra onunla konserlerinde sahneye çıkma şansı bulan Mahmut Ürkmez, sevdalısı olduğu müzik çalışmalarından Kekilli’nin desteğiyle single çalışmalarına başladı. Amatör olarak müzikle de uğraşan ve amatörce çektiği klipleri You Tube kanalında Mahmut Ürkmez adıyla yayınlıyor. Nazilli’nin kırsal mahallelerinden olan Pirlibey’de yaşayan Ürkmez, Kekilli’yle tanıştıktan sonra tekrar köyüne döndü ve çobanlık yaparak hayatını kazanmaya devam ediyor.
“İNSANOĞLU İSTERSE SONUÇ ALMAYACAĞIN BİR ŞEY YOK”Rock müziğin güçlü sesi Murat Kekilli hayranlığından dolayı İstanbul’da 1 sene yaşadığını ifade eden Ürkmez, “Murat Kekilli benim için yaşam kaynağım. Bütün şarkılarını ezbere biliyorum. İstanbul’a gidince bir iş buldum. Bu arada da tanışmak için çok çalıştım. Sonunda başardım. Tanıştığımdan o günden bu yana görüşüyoruz. Konserlerine çağırıyor. Çoban olduğumu söyleyince o da çok ilgiliymiş, çobanlığa. 2015’de beni köyde ziyaret etti. Yakın zamanda da gelecekti, ama bu salgın çıkınca erteledi. Zamanında tanışmak için neler yapmıştım. Şimdi bir telefonla görüşüyorum. Şunu anladım, ölüm dışında, insanoğlu isterse sonuç almayacağın bir şey yok” dedi.
“HAYALLERİNDEN VAZGEÇME”Kekilli’nin desteğiyle demo çalışmaları yaptığını ifade eden Ürkmez, “Amatörce benimde müziğe ilgim var. Amatör olarak klipler çekiyoruz. You tube kanalımda yayınlıyorum. Koronavirüs geçtikten sonra single çalışmalarına devam edeceğim. Amacım para kazanayım değil, gönül verdiğim müzik çalışmalarımı amatörce bile olsa yapabilme. Herkese diyorum ki, çobanda olsan profesörde olsan hayallerinden vazgeçme” ifadelerini kullandı.

...

Diğer Haberler