Hayırsever vatandaş Nazilli'de ortaya çıktı

Hayırsever vatandaş Nazilli'de ortaya çıktı

HABER MERKEZİ- İsminin gizli kalmasını isteyen hayırsever Yıldıztepe Mahellesi'ndeki Bürücü Market'te veresiye defterinde isimleri olan vatandaşların borcunu ödedi.
Sabah 9:00 sıralarında yaşanan olayda hayırsever vatandaş Bürücü Market'e girdi. Market sahibi Hüseyin Bürücü'ye veresiye defterinin tutulup tutulmadığını sordu. Markette veresiye defterinin tutulduğunu öğrenen hayırsever 50 kişinin borcunu ödedi.
Olay karşısında şaşkınlık yaşayan Hüseyin Bürücü "Yaklaşık 22 yıldır market işletiyoruz. Hiç alışık olmadığım bir durumla karşılaştım. İsminin gizli kalmasını isteyen bir vatandaş sabah saatlerinde markete girdi. Bana veresiye defterini sordu. Veresiye defterini çıkardım, tek tek hesapladık ve sonra tüm borçları ödedi." dedi.
BORCU OLANLAR SEVİNÇTEN AĞLADI
" Koronavirüs salgınının yaşandığı şu zorlu günlerde böyle bir hayırseverin çıkıp gelmesi herkese örnek olması lazım. Çok gurur duyduk, ihtiyaç sahibi vatandaşların imdadına yetişti. Hem müşterilerim hem kendi adıma çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun. Allah hayrını kabul etsin, yolunu açık etsin. İnşallah daha iyi yerlere gelir ve bu davranışın da başkalarına örnek olsun istiyorum. Helal olsun diyorum. Bir ablamız vardı, evde yaşlı ablasına bakıyordu ihtiyaç sahibiydi. Sevinçten ağladı. İlk defa başımıza geldi, televizyondan izlerdik böyle haberleri" dedi.

...

Diğer Haberler