İnsanlık ölmemiş

İnsanlık ölmemiş

Gözleri yaşartan olay, Altıntaş Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Nazilli'ye bağlı Ovacık köyünde yaşayan Dudu Topal isimli tarım işcisi kadın, fide tohumu almak üzere Uzun Çarşı’ya geldi. Çilek tarlasında yevmiyeli işçi olarak çalıştığı öğrenilen kadın bir an da ağlamaya başladı. Çevredeki vatandaşların neden ağladığını sorması üzerine, 58 yaşındaki kadın içinde yaklaşık 200 lira bulunan cüzdanının çalındığını ileri sürdü.
Gözyaşlarına boğulan Dudu Topal, "Daha yeni çilek tarlasından geldim. Cüzdanımın içinde yevmiyem ve biraz param vardı. Fide alacaktım bir an da cüzdanım cebimden kayboldu. Ben ne yapacağım şimdi" dedi.
Bu sırada özel bir bankanın kuyruğunda sıra bekleyen vatandaşlar Ovacıklı Dudu Topal'ı teselli etmeye çalıştı. İsmini vermek istemeyen bir vatandaş cebinden 100 lira çıkararak, Topal'a "Ablacım lütfen ağlama. Al bu parayı benden yana helal hoş olsun. Lütfen yeter ki ağlama" dedi. Verilen parayı kabul etmeyen Topal, ben kimseden para istemiyorum, lütfen Polis çağırın benim alın terim vardı o cüzdanın içinde" dedi. Topal'ın bu sözlerini duyan bir kaç vatandaş daha talihsiz kadının yanına gelerek teselli etmeye çalıştı ve bir miktar para desteğinde bulundu.
İhbar üzerine olay yerine polis geldi. Emniyet ekipleri tarafından çevredeki işyerlerinde bulunan kameraların inceleneceğini öğrenildi.


...

Diğer Haberler