Nazilli sevdalısı çok sevdiği Nazilli'de gözlerini kapadı

Nazilli sevdalısı çok sevdiği Nazilli'de gözlerini kapadı

YENİ HABER- Bir süredir Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Nöroloji Servisi'nde tedavi gören Eray, fenalaşarak yoğun bakıma alındı. Ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Erhan Eray daha önce müziyenlik, spikerlik, TV program yapımcılığı ve seslendirme sanatçılığı yapmıştı. Nazilli hayranı olan ve ilçenin sevilen isimlerinden Eray, Germencik Belediyesi Türk Sanat Müziği Koro Şefliği yaptı. Nazilli'de yayın hayatını sürdüren Radyo Özden'de, sesiyle Nazillililerle buluştu. Ayrıca Eray, Nazilli'de kurduğu özel müzik okulu ilçede sanata kattığı en büyük değerlerden oldu.

Eray, tedavi sürecini sosyal medyada takipçilerine “An itibariyle tekerlekli sandalye ile de kardeş olduk. Rabbimin izni ile yarın ADÜ Tıp Fakültesi Nöroloji Servisi’nde tedavimiz başlıyor. Her şeyin hayırlısı olsun” sözleriyle duyurdu. Son paylaşımı "Herkese iyi geceler, kendinize iyi bakın" oldu.
Eray'ın ölümü ilçeyi yasa boğdu. Nazilli'de sanata katkısı büyük olan Eray'ın cenazesi bugün Koca Camii'de kılınacak olan namazın ardından Eğriboyun mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

...

Diğer Haberler