NBED çocukları sevindirecek

NBED çocukları sevindirecek

Yaptığı etkinlik ve sosyal sorumluluk projeleriyle herkese örnek olan Nazilli Bedensel Engelliler Derneği (NBED), koronavirüsle salgınıyla mücadele edilen bu dönemde Ramazan ayının dayanışma ve paylaşma ruhunu yaşatıyor. NBED Başkanı Ayşe Hışıl Çınkıt’ın sosyal medya hesabı üzerinden zor durumda olan dernek üyelerine ve vatandaşlara iletilmek üzere yaptığı destek çağrısı vatandaşlardan karşılık buldu. Dernek üyelerinin kendi imkanları ve hayırsever vatandaşların bağışlarıyla oluşturan dayanışma poşetleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılırken, çocuklara da Ramazan Bayramı hediyesi olarak bağışlanan alınan kıyafetler ve ayakkabılar da tek tek evlere dağıtılarak çocukların gülmesi sağlanacak.
“NAZİLLİ BİRBİRİNE DESTEK OLMALI”Böyle zamanlarda herkesin birbirine destek olması gerektiğini dile getiren Başkan Çınkıt, “Hayırsever vatandaşlarımız ve dernek üyelerimiz olarak imkanlar dahilinde dayanışma poşetleri hazırladık. 36 aileye erzak desteği yaparken 8 çocuğumuzu iç çamaşırından ayakkabısına kadar temin ettik. Böyle zamanlarda birbirimize destek olmalıyız, Nazilli birbirine destek olmalı. Örnek bir davranışta bulunmak istedik. Herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.
“ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK ÖNEMLİ”Bu Ramazan Bayramın farklı olacağını ifade eden Çınkıt, “Koronavirüs nedeniyle çocuklarımız bayramlarını eskisi gibi yapamayacak olsalar da evlerde kutlayacaklar. Yine de onların yüzünün güldürmek, mutlu etmek istedik” dedi. Çınkıt, ayrıca kırsal mahalledeki ihtiyaç sahibi ve çocuklar için çalışmalarına devam edeceklerini dile getirdi.

...

Diğer Haberler