Temizlik işçisi bulduğu cüzdanı sahibine teslim etti

Temizlik işçisi bulduğu cüzdanı sahibine teslim etti

Dünya ve ülkemizde koronaviüs salgınıyla mücadele ederken ve hayatı durma noktasına getirirken, güzel işlerde oluyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dire Başkanlığı personeli Abdullah Demir, sabah saat 05.30 sıralarında Yenipazar Yolu Menderes Köprüsü yakınlarında temizlik yaptığı sırada bir cüzdan buldu. Demir, temizliği bitirdikten sonra Atça Mahallesinde bulunan şantiyedeki çavuşa içinde kredi kartı, ehliyet ve bir miktar bulunan cüzdanı teslim etti. Cüzdanın sahibinin bulunması için sosyal medya hesaplarından kayıp ilanı verildi. Sosyal medyada kayıp cüzdanını gören Nazilli’de incir tüccarlığı yaptığı öğrenilen Özgür Dönmez şantiyeye gelerek kayıp cüzdanına kavuştu.
“GELECEĞİNİ DÜŞÜNMEMİŞTİM”Hala duyarlı insanın olduğunu görmenin kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden kayıp cüzdan sahibi incir tüccarı Özgür Dönmez, “Böyle bir şey ilk defa başıma geldi, giden gelmez diye düşünmüştüm. Artık emniyete gidip kayıp ilanı verecektim. Benim için kimlik ve ehliyet en önemlisiydi. Gerçekten geleceğini düşrünmemiştim. Hala demek ki duyarlı insanlar var çok teşekkür ederim” dedi.
“İNSANLIK GÖREVİMİZ”Bunun bir insanlık görevi olduğunu dile getiren Büyükşehir görevlisi Abdullah Demir, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatları doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu tür olaylarda eşyaları şeflerimize veya sorumlularımıza tutanak ile teslim ediyoruz. Onlarda bizim yanımızda vatandaşı arayıp kayıp eşyaları teslim ediyorlar. Bu bizim insanlık görevimiz. Eşya sahiplerinin mutluluğu bizi de mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

...

Diğer Haberler