Akşener ve Altaylı'ya tepki

Akşener ve Altaylı'ya tepki

Habertürk TV ekranlarında gazeteci Fatih Altaylı'nın sunumu ile ekrana gelen programa İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener konuk oldu. Altaylı'nın soruları ve Akşener'in verdiği cevaplara MHP cephesinden çok sert tepki geldi. O isimlerden biri de MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık oldu.
"ADALET SON SÖZÜ SÖYLEDİ"
Akşenir'in evinin önündeki protestoyla ilgili programda yapılan değerlendirmelere değinen Alıcık, "4 Ekim 2018 tarihinde, partimize ve genel başkanımıza yönelik hakaretamiz sözlerinden yola çıkarak müdirenin evinin sokağına gidip, demokratik protesto ve gösteri haklarını kullanan ülkücülere, Üsküdar’da hiçbir Türk kadının heveslenmeyeceği tahrik edici ve terbiye sınırlarını ihlal eden meydan okumalara şahitlik edilmiş, konu hakkında Türk Adaleti kararını vermiş, son sözü söylemiştir." dedi.
"ALTAYLI CAMİAMIZA DİL UZATTI"
Açıklamasının devamına Altaylı ve Akşener'i hedef alan Alıcık, "Ancak; yaptıkları ile dünden bugüne Türk Milletinin gözünde zaten mahkum olan Fatih Altaylı tam da kendi seviyesine uygun biçimde, kendine yakışır bir üslupla gayrı ahlaki sözler telaffuz ederek şanlı camiamıza dil uzatmıştır.
Dün dizinin dibinde mesken tuttuğu Milliyetçi Hareket Partisi’nin saygı değer genel başkanımızın ismini ağzına alan İP müdüresinin dokuz tartıp bir söylemesi tavsiyemizdir." ifadesini kullandı.
"AKLINIZI BAŞINIZA ALIN"
Alıcık şu şekilde devam etti: "Kahkaların bir manası da, günahlarının, yanlışlarının getirdiği ağır psikolojik yükün ve tedavisi mümkün olmayan ruhsal bunalımın hazin görüntüsüdür. Muhterem Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye, ülkücülerin otağı Milliyetçi Hareket Partimize ha bire saldıranların akıllarını başlarını almalarını hassaten tavsiye ediyorum."

...

Diğer Haberler