'Asrın yalakası'

'Asrın yalakası'

Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Ali İhsan Dilmen, sosyal medya hesabı üzerinde, medya sahipleri hakkında yaptığı paylaşımda gazeteci Ahmet Hakan’a, "asrın yalakası" diyerek hitap etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, medyaya “Düşün artık milletin yakasından!” diye seslendiğini belirten Dilmen, ulusal medyanın tamamen AK Parti’nin elinde olduğunu iddia etti.
Başkan Dilmen’in paylaşımı şöyle: Ülkemizin medyası kimin elinde ve milletin ensesinde boza pişiriyor ve milletin parasıyla medya sahibi olmuş?
Başında, damadı Berat Albayrak'ın abisi Serhat Albayrak'ın olduğu, Vakıfbank ve Halkank'dan 750 milyon dolar kredi çıkartarak havuz müteahhitlerine aldırılan Sabah, Atv, Takvim, A Haber, A Spor, Sabah Dail News ve Yeni Asır gazeteleri. - Başında, asrın yalakalarından Ahmet Hakan'ın olduğu, Ziraat Bankası'ndan ilk iki yılı ödemesiz 4.2 milyar lira kredi ile Tüpçü Demirören'e aldırdığı Hürriyet, Milliyet, Posta, Kanal D, CNN, TV2 kanalları. - 50 milyon dolar için Katarlılarla birlikte eski Tank Palet Fabrikasının işletmesini alan eski ve "Ben Erdoğan'a aşığım" diyen Devsolcu Ethem Sancak'ın sahipliğinden, cezaevinde olduğu dönemde korumalığını yapan Hasan Yeşildağ'a geçen Akşam, Star, Güneş Gazeteleri ile Kanal 24 televizyonu. - İlk belediye başkanlığı döneminden itibaren ihya ettiği Albayrak Grubu'na ait Yeni Şafak Gazetesi.
Belediye Başkanı olduğu günlerde İstanbul'un kanalizasyon işletmesi İSKİ'nin reklamlarını verdiği, Deniz Feneri rezaletinde ki en önemli isimlerden birinin sahibi olduğu Kanal 7 ve Ülke tv ile 'Kupon arazilerden sorumlu' danışmanı Şenol Kazancı'nın başında olduğu Anadolu Ajansı ile Bilal oğlanın Kartal İmam Hatip'ten okul arkadaşı olmaktan başka hiçbir işlevi olmayan İbrahim Eren'in Genel Müdürü olduğu tüm TRT televizyonları kontrolünde olan AKP Genel Başkanı ve dünya lideri Erdoğan basına seslenerek demiş ki: "Düşün artık milletin yakasından!"

...

Diğer Haberler