Berber ve kuaförler karardan memnun

Berber ve kuaförler karardan memnun

Tüm dünyada görülen koronavirüs salgını dolayısıyla 21 Mart’ta alınan karar doğrultusunda berber, kuaför ve güzellik salonu işletmeleri geçici olarak kapatıldı. Virüs salgını nedeniyle işlerinden uzak kalan berber, kuaför ve güzellik salonu işletmecilerine müjdeli haber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, berber, kuaför ve güzellik salonu işletmelerinin 11 Mayıs’ta faaliyete başlayabileceklerini açıkladı.
AYDINLI ESNAF SEVİNÇLE KARŞILADI
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasını Aydın’da berber, kuaför ve güzellik salonu işletmeleri sevinçle karşıladı. Efeler ilçesi Kurtuluş Mahallesi’nde hizmet veren dünyaca ünlü kuaför Ümit Efe, “Koronavirüs salgını dolayısıyla mesleğimizden uzak kaldık. Bu süreçte büyük bir özlemle işyerlerimizi yeniden açacağımız günlerin hayalini kurduk. Zor zamanlardan normalleşmeye doğru gittiğimiz bu dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işyerlerimizi 11 Mayıs’ta açabileceğimizi ifade etti. Yeniden işyerlerimizi açacak olduğumuz için mutlu ve heyecanlıyız. Büyük bir özlemle 11 Mayıs’ı bekliyoruz” diye konuştu.
SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YÜZDE 50 İNDİRİM
Saç yapımı, kesimi, bakımı, lazer epilasyon, microblading kaş ve benzeri tüm işlemleri gerçekleştirdiklerini belirten kuaför Efe, “Bu dönemde sağlık çalışanlarımız gece-gündüz demeden ülkemiz için fedakarca virüsle mücadele etti. Bu anlamda bir ay boyunca sağlık personelimize yüzde 50 indirim uygulayacağım. Kuaför Ümit olarak 21'inci yılımıza özel olarak, evlenecek tüm gelin adaylarına da yüzde 20 indirimler sağlayacağım. Müşterilerimiz dükkanımıza gelmeden mutlaka 0507 160 1903 numaradan bizlere ulaşarak randevu alsınlar. Müşterilerimi randevu almayı unutmasınlar” şeklinde konuştu.


...

Diğer Haberler