Gerçekleşmesi Özcan'a bağlı

Gerçekleşmesi Özcan'a bağlı

Nazilli’de kurulan Salı pazarını boşaltılan DSİ alanına taşımak için talepte bulunan Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın alternatif bir yer göstermesi halinde bunun değerlendirileceğini belirten AK Parti Aydın milletvekili Bekir Kuvvet Erim, “bu alana TOKİ konut inşa edecek” dedi.
AÇIK KAPI BIRAKTI
Yaklaşık 4 ay önce TOKİ ile görüşmelere başlandığını ve sürecin olumlu yönde seyrettiğini ifade eden AK Partili Erim, buna rağmen önlerine konulacak bir başka yer önerisini geri çevirmeyecekleri mesajını verdi. Erim, “TOKİ çalışma başlattı. Şu anda o prosedür yürüyor. Belediye başkanı DSİ’den burayı talep etti. DSİ’ye yazı yazmış, yazı da yeni gelmiş DSİ’ye, ona ret gelecek. Çünkü TOKİ oraya ev yapacak. Başkana da söylemiştim bunu ama neden böyle yaptı bilmiyorum. TOKİ burayı DSİ’den mahsuplaşıyor. TOKİ DSİ’den bedavaya almıyor burayı. TOKİ DSİ’ye ya para verecek ya da iş yapacak. Bu işlemler devam ediyor. Özcan’ın bu talebi, Nazilli Belediyesi TOKİ için alternatif bir yer bulursa gerçekleşebilir” diye konuştu. Kuvvet Erim, Kürşat Engin Özcan ile Nazilli adına işbirliğine hazır olduklarını da ifade etti.
ESKİ DEVLET HASTANESİNİN YERİ ÖNERİLMİŞ
Zafer Mahallesinde bulunan eski devlet hastanesi alanının okul yapılana kadar otopark ya da pazaryeri olarak kullanılması için Nazilli Belediyesine öneri sunduklarını sözlerine ekleyen Erim, bununla ilgili bir geri dönüş yapılmadığını kaydetti. Hatırlanacağı gibi, Kürşat Engin Özcan bir süre önce vatandaşın ve pazarcı esnafının daha rahat ortamda alışveriş yapabilmesi amacıyla boşaltılan DSİ alanının ücretsiz olarak tahsisini talep etmişti. Özcan bu alana kapalı Pazar yeri yapmak istediklerini belirtmişti.

...

Diğer Haberler