"Güneş balçıkla sıvanmaz"


AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada su faturalarında yüzde 60 indirim kararı alan CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı överek aynı adımı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'ndan da beklediklerini ifade etmişti. AK Partili Yavuz'un bu talebine tepki gösteren CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan'a yanıt ise AK Parti Söke İlçe Başkanı Sibel Menderes'ten geldi.
"GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ"
Menderes yaptığı açıklamada "Vatandaşlarımızın yararına olacağı tüm kamuoyunca kabul edilebilecek bir çağrıya Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu’nun kulağını kapayarak umursamaz tavır takınması ve siz CHP ilçe başkanlarının da sırf Büyükşehir Belediye Başkanına şirin görünmek için peşin hüküm ve önyargılı bir şekilde Milletvekilimiz Yavuz’a karşı saygıda seviye sınırlarını aşan açıklamalarda bulunmanızın tek bir açıklaması var, oda sizlerin birer suçluluk psikolojisi içerisinde bulunduğunuz. Bu yüzden sizler bu şekilde çok sesli konuşuyorsunuz. Oysa gerçek tekdir Özcan, 'Güneş balçıkla sıvanmaz" ifadesini kullandı.
SOSYAL MEDYA POLEMİĞİ
Yavuz'un sosyal medya paylaşımlarına yönelik yapılan değerlendirmelere de yanıt veren Menderes "Yapmış olduğunuz açıklamada, Milletvekilimizin sosyal medya paylaşımlarına ait beğeni ve tıklanma ile ilgili yorumunuzu okuduğumda, sizin siyasi bilginizin ne kalitede olduğunu yorumlamaya lüzum bile görmüyorum. Siz CHP ilçe başkanı Sn. Özcan, öncelikle ilçe başkanlığını yaptığınız partinizin sosyal medya hesabında yer alan haberlerinize ve paylaşımlarınız ait toplam beğeni sayınıza bir göz atın.
İl başkanınız 23 Nisan Kutlama Mesajı yayınlıyor, bunu sayfanızda paylaşıyorsunuz aldığı beğeni toplamda üç. Büyükşehir Belediye Başkanınız 23 Nisan Kutlama Mesajı yayınlıyor, onu sayfanızda paylaşıyorsunuz aldığı beğeni sayısı sekiz. Büyükşehir Belediyesine yakın olan gazetecilerin kaleminden çıkan sözde sizin açıklamanız olan haberlerinizi yayınlıyorsunuz aynı sayfanızda aldığınız beğeni onu geçmiyor." diye ekledi.
"ÖRT BAS ETMENİZE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ"
Menderes şu şekilde devam etti: Siz, gerçek olanı gerçeğin ötesine taşımak için allandırıp, pullandırıp servis eden bir siyasi zihniyete sahipsiniz. Yapılan her yeni öneri veya eleştiride, aylardır kendi çiftliğinden dışarı adımına atmayan, kulaklarını tıkayarak, cevap vermek yerine siz ilçe başkanlarını Milletvekili Metin Yavuz’a cevap verin talimatıyla sizleri sıraya dizmesi ve algı yapmaya çalışması sizin nasıl bir siyasi hizmet anlayışına sahip olduğunuzu açıkça göstermektedir.Asla unutulmamalıdır ki, herkesin bildiği, apaçık bir gerçeği asla yalan yanlış sözlerle sizin değiştirmenize, ört bas etmenize müsaade etmeyeceğiz."

...

Diğer Haberler