"İncirliova projelerle anılacak"

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, ilçede hayata geçirmeyi planladığı 5 proje için tanıtım toplantısı düzenledi. Kaya, kredi kullanılmayacak projelerin Aydın Büyükşehir Belediyesi desteği ve İncirliova Belediyesi bütçesi ile yapılacağını söyledi. İncirliova Belediye Başkanı aralarında yüzme havuzu, rekreasyon alanı, 12 adet yerel tarım ürünleri satış merkezi, yürüyüş yolu ve kreş bulunan 5 projenin toplam maliyetinin 17 milyon lira olduğunu ifade etti.
"İNCİRLİOVA PROJELERLE ANILACAK"
Kendisine yönelik "Sürekli borç konuşuyorsun" eleştirilerine yanıt veren Kaya, "İncirliova’da göreve geldiğimiz ilk süreçte borçlarla uğraştık. Bir yılda 13 milyon borcu sıkılmadan tamamen tasarrufla ödedik. Biz borçları konuşurken, belediyenin içine düşürüldüğü borç batağını anlatırken aynı zamanda projelerimizin hazırlıklarını tamamlıyorduk. Bundan sonra artık projelerimiz konuşacak. İncirliova hizmetle, projeyle anılacak" dedi.
"EN UZAK İLÇELERDE BİLE HAVUZ VAR"
Yüzme havuzu projesine değinen Kaya, "İlçemizde bulunan yüzme havuzu önceki dönemde yıkılmıştır. Karpuzlu, Karacasu gibi Aydın’ın en uzak ve kırsal ilçelerinde dahi yüzme havuzu bulunurken İncirliova’da yüzme havuzu yok. 1500 metrekarelik şantiye alanı içine Aydın Büyükşehir Belediyesi ve belediyemizin ortak çalışması ile yüzme havuzunu ilçemize kazandıracağız" ifadelerini kullandı.

...

Diğer Haberler