'O koltuklar çok adam yuttu şam'piyon'

'O koltuklar çok adam yuttu şam'piyon'

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada CHP'nin sosyal demokrat bir parti olmadığını savunan Aydın Belediyesi Eski Başkanı Hüseyin Aksu'nun " AK Parti Aydın İl Başkanlığı’na göz kırptığını" iddia etmişti. Çankır'a daha önce paylaştığı sosyal medya mesajıyla yanıt veren Aksu'dan bir açıklama daha geldi. Çankır'a isim vermeden "O koltuklar çok adam yuttu" diyerek yüklenen Aksu, CHP cephesine de göndermeler yaptı. Aksu'nun mesajı şu şekilde:
"PARTİLER KİRAYA VERİRLER"
"Bak beyim !!.....O koltuklar var ya, onlar çok adam yuttu.O koltukları senin gibi hak etmeden tetikçilik için işgal edenlere, partiler, kiraya verirler.
Sen üç beş kuruş masrafları kira olarak ödersin. Diyetleri de yanında ödersin. Biat edip, kiraladığın koltuğu onların istediği gibi kullandığın sürece, orada kalırsın. Sonra, kendini aşındırınca, bir tekme popona, kendini sokakta bulursun. Seni üç gün sonra kimse hatırlamaz bile,
Sen arkanda kocaman bir hiç bırakırsın.
"ÇÜRÜMÜŞ SİYASİ MEKANİZMALAR"
Yıllardır bunu anlatmaya çalışıyorum. Ülkemdeki siyasi yapının değişmesi ve liyakatı, bilgiyi, deneyimi, beceriyi, cesareti, aklı, halk yararını, demokratik usulleri benimseyerek bu cennet ülkeyi ızdıraplardan, işsizlikten, fakirlikten, kurtarması lazım. Yıllardır, bunun için tasarılar hazırlıyoruz. Analizler yapıyoruz. Çözümler öneriyoruz. Bu ülkenin insan kaynakları buna uygundur. Bu ülkede, ülke insanını Refah ve mutluluk içinde yaşatacak kadrolar vardır. Ancak, çürümüş siyasi mekanizma negatif seleksiyon ile; öyle aymazları öne çıkarır ki...
"ATATÜRK'ÜN KİMLİĞİNİ YOK EDENLER"
İşte size güzel bir örnek. Atışıp duracak. Atatürk’ün partisinin kimliğini yok eden bunlar. Cumhuriyetin ilkeleri anlamaktan aciz, kurucu iradenin bıraktığı misyondan uzak, geleceğe yönelik hiçbir vizyonu olmayan sadece günü birlik, bir gün daha koltukta nasıl kalırız diyen. şam'piyonlar' "

...

Diğer Haberler