Ödenen borçlar pankart oldu

Ödenen borçlar pankart oldu

Geçtiğimiz yerel seçim döneminde İncirliova Belediye Başkanlığı seçimini kazanan Aytekin Kaya, belediyeyi yaklaşık 32 milyon lira borçla devralmıştı.
Başkan Kaya, göreve gelmesinden bu yanda 13 milyon 172 bin 462 lira borç ödedi. Kaya, ödediği borçların listesini pankart yaptırarak hizmet binasının önüne astırdı.
"VERDİĞİM SÖZLERİ TUTTUM"
Attığı adımla ilgili konuşan Başkan Kaya, seçim döneminde verdiği sözleri hatırlattı. Kaya, "Birincisi hiçbir ayrım yapmaksızın belediyenin kapısı herkese açık olacak demiştim. Sözümü tuttum seçim biter bitmez parti rozetini çıkarttım, hiçbir ayrım yapmadan belediyenin kapısını herkese açtım. Herkesin belediye başkanıyım. İkinci sözümüz harcadığımız her kuruşun hesabını vereceğim demiştim. İkinci sözümüzü de tuttuk." dedi.
"HALKIMIZ BİLSİN"
Göreve gelmesi ardından belediyenin mali durumunu gösteren borç tablosunu belediye binasına astıklarını hatırlatan Kaya, "Bir yıllık süreçte her ay düzenli olarak ödediğimiz borç tutarını da açıkladık. Bir yıllık süreçte toplamda 13 milyonun üzerinde ödeme yaptık. Ödediğimiz borç miktarına şaşıranlar, inanmayanlar oldu. Biz de daha şeffaf ve inandırıcı olması düşüncesiyle kalem kalem nereye ne kadar ödeme yaptık hepsini açıklıyoruz. Harcadığımız her kuruşun hesabını halkımız bilsin" şeklinde konuştu. (İHA)

...

Diğer Haberler