Tezsezener paylaşımını kaldırdı

Tezsezener paylaşımını kaldırdı

İYİ Parti Didim İlçe Başkanı Vefa Berk Tezsezener, terör örgütü DHKP-C sempatizanı Grup Yorum üyesi Helin Bölek'in ölümüyle ilgili sosyal medyadan "Terörist seviciye zerre üzülmediğimi belirtmek isterim." paylaşımında bulunmuştu. Tezsezener, gelen tepkiler ardından mesajını kaldırdı. Sosyal medyadan yeni bir açıklamada bulunan İYİ Partili başkan şu ifadeleri kullandı:

"ŞEYTANIN TA KENDİSİ"
"Çok değerli Didim halkı yapmış olduğum bir açıklama sebebiyle Alevi vatandaşlarımızı hedef aldığım iddia edildi. Öncelikle belirtmek isterim ki hali hazırda aynı evi paylaştığım en yakın arkadaşım da alevidir. Üniversitede aynı evi paylaştığım ev arkadaşım da aleviydi. Bu zamana kadar ister inançsız olsun ister inanç sahibi olsun hiç kimseyi dini görüşü ya da mezhebi sebebiyle eleştirmedim ayırt etmedim. Hz. Ali 'nin bir çok sözünü kendine rehber edenmiş birisi olarak bilirim ki La fetâ illâ Ali la seyfe illâ Zülfikar. İnsanı mezhebi ile ayırt eden şeytanın ta kendisidir."

CEYHAN: ONLARIN OYU İLE SEÇİLDİN
İYİ Partili başkan, ilk mesajı ardından aralarında Didim eski Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Ceyhan'ın da bulunduğu çok sayıda kişinin hedefi olmuştu. Sinan Ceyhan, "Helin Bölek ile aynı pencereden dünyaya bakan önemli sayıdaki kitlenin oylarını isterken de keşke beyninin arkasındakileri cesurca söyleyebilseydin." ifadesi ile tepkisini dile getirmişti.

...

Diğer Haberler