Yavuz’un Çerçioğlu eleştirisine Mersin’den cevap geldi

Yavuz’un Çerçioğlu eleştirisine Mersin’den cevap geldi

AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, “Aydın halkı sizden domates ve biber fidesi değil, hizmet bekliyor” sözleriyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yüklenmişti. Yavuz’un bu eleştirisine CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin’den cevap geldi. Yavuz’u, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne çamur atmakla suçlayan Mersin, “Yapacak iş bulamayıp sosyal paylaşım sitelerinde dedelerinin nereye dayandığını arayıp bunu paylaşan iktidar partisinin Aydın Milletvekili belediyemizin hizmetlerine burun kıvırma cesaretini göstermiş. İş yapmıyorsunuz bari, tezgahın önünü kapatmayın, olur mu?” ifadelerini kullandı.
“GÜLER MİSİNİZ, AĞLAR MISINIZ?”
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin, koronavirüs salgınının etkilerini azaltmak için 7 gün 24 saat çalıştığını belirten Mersin, “beyefendi kendi günlerini nasıl geçiriyor? Kaçıncı kez ertelediğini bilmediğimiz Denizli Otoyolu, beceremediğiniz havaalanı fiyaskolarının muhasebesini yapmıyor da dedesi kaçıncı Abdülhamit Han onu araştırıyor. PTT önlerinde basit birer maske almak için şu milleti eziyetlere soktuklarından utanmıyor da, dedem II. Abdülhamit Han’mış diye bir de paylaşım yapıyor. Güler misiniz, ağlar mısınız?” sözleriyle Yavuz’a yüklendi.
“BECERİKSİZSİNİZ”
Aydın’da 46 bin esnafın kepenk indirdiğine dikkat çeken Mersin, “Bu işyeri sahiplerimizin gerçekte kötü gününe derman olacak ne yapabildiniz? Aşını, işini kaybetmiş insanlara bulabildiğiniz 5 tane maske onu da dağıtamadınız siz. Beceriksizsiniz. Bu memlekete normal zamanda dahi bir çivi çakamadınız, bari şu kriz günlerinde milletin imdadına koşanlardan uzak durun” diye konuştu.

...

Diğer Haberler