Yönetime şeffaflık teşekkürü

Yönetime şeffaflık teşekkürü

İncirliova Belediyespor, kulübün çalışmaları ile mali durumu hakkında İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya rapor sundu. Detaylı gelir gider tablosunun yer aldığı raporda, gelecek sezonunun planlarına da yer verildi.
KADROYA "İNCİRLİOVA" TAKVİYESİ
Rapor hakkında açıklamalar yapan Kulüp Başkanı Akın Kıvrak, göreve geldikleri günden itibaren hesap verebilen ve her konuda şeffaf olan bir yönetim anlayışı ile İncirliova’nın çocuklarını kadroya katma çabasında olduklarını söyledi. Gelecek sezonda İncirliova'dan en az 5 oyuncuyu daha kadroya katacaklarını ifade eden Kıvrak, sözlerinin devamında kulübün maddi tablosuna yönelik konuştu. Kulübü "2019 yılı Temmuz ayında 300 TL ile devraldıklarını ifade eden Kıvrak, Bir önceki sezonda bizden önceki yönetim süper amatör ligde oynayarak 580 bin lira masraf yapmış ve sezonu kapatmıştı. Biz de yine bu sezon süper amatör ligde oynayarak ve sadece 163 bin lira harcama yaparak sezonu kapattık." dedi.
"İDDİAMIZI SÜRDÜRECEĞİZ"
Bu yıl iyi bir başarı yakaladıklarını, play-off’u kıl payı kaçırdıklarını dile getiren Kıvrak, Belediye Başkanı Aytekin Kaya ile yapılan görüşmeler sonucunda sahadaki tesislerin yenilenmesini ve gerekli ek binaların yapılmasını hedeflediklerini belirtti. Koronavirüs tehlikesinin sona ermesi ardından hem merkezde hem de Acarlar’da yaz futbol okulu açmayı planladıklarını ekleyen Kıvrak, "Yerli futbolcu potansiyelimize kadromuzda çok daha fazla yer vererek önümüzdeki sezonda iddiamızı sürdüreceğiz." şeklinde konuştu.
BAŞKAN KAYA'DAN TEŞEKKÜR
Göreve geldiği dönemi hatırlatan Başkan Aytekin Kaya ise şeffaf bir yönetim anlayışı benimseyeceği yönünde söz verdiğini hatırlattı. Kaya, "Bizim sahip olduğumuz bu anlayışı Akın Kıvrak’ın başkanlığındaki kulüp yönetimi de sahiplendi, 2019-2020 sezon sonu gelir-gider tablosunu bizimle paylaştılar. Şeffaf ve her zaman hesap verebilir bir yönetim anlayışını ilke edindikleri için kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.
Kulüp tarafından açıklanan 2019-2020 sezon sonu gelir-gider tablosunda belediyeden alınan yardımlar, bağışlar ve kira gelirlerinden oluşan gelirlerin 162 bin 754.10 TL olduğu belirtilirken, futbolculara ödenen ücretler, TFF ödemeleri, transfer aktarma ücretleri ve vergi ödemelerini kapsayan tüm giderlerin yine 162 bin 754.10 TL olduğu açıklandı. Kulübün bütçesinin denk olduğu vurgulandı. (İHA)

...

Diğer Haberler